""
""
""""""""""
""
""
""

 
""""

Karusselli

Tasokas ja viihtyisä loma-asunto rauhaisassa ympäristössä aivan rannan tuntumassa, noin 500 metriä meren rantaan. Hyvä varustetaso 1 - 4 henkilölle. Hyvin varusteltu keittiö liittyy luontevasti oleskelutilaan. Toimiva pohjaratkaisu. Asunto on lämmin, kalustettu ja siivottu, sekä liinavaatteilla varustettu, siellä on tv. Keittiössä on hella ja mikroaaltouuni sekä astiastot. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Parvekkeelta on näköala merelle. Pihalla on autolle varattu paikka.

Parnu on kaikkien tuntema mukava lomailupaikka. Paikan päällä on monia harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi noin 250 metrin päässä on uusi 2004 keväällä valmistunut Tervis Paradise -kylpylä. Läheisestä marketista (50 metriä) voi ostaa elintarvikkeita. Mikäli et halua hyödyntää asuntosi keittiötä, voit kokeilla vaihtoehtona keskustan lukuisia ruokapaikkoja ja kahviloita, joihin on noin viidentoista minuutin kävelymatka..

Liikenneyhteydet tähän lomakohteeseen ovat hyvät. Linja-autoasema on keskustassa, johon on vähän reilu kilometri matkaa. Linja-autoilla on säännöllinen yhteys Tallinnasta Pärnuun. Parnusta Tallinnaan on matkaa 127 km Via Balticaa myöden ja Riikaan noin 180 km.
Helsingistä Tallinnaan matka sujuu luonnollisesti autolautalla. Satamassa virolaiset rajavartijat tarkastavat paperit ja toisinaan myös tulli on kiinnostunut autosta. Yleensä kuitenkin vain kysytään, onko mitään tullattavaa. Tallinnan satamasta lähdetään vasemmalle kohti hotelli Virua ja tienviittoja pitkin löytyy tie nopeasti Pärnu maanteelle, joka vie tähän Viron kauneimpaan rantakohteeseen.

""  ""  ""
 
""

Sijainti

LOMAOSAKE:
Karusselli
Karussellinkatu 71
Pärnu

- Huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa.
- Kiinteistö on varustettu hissillä.

   
""""
 
 
Copyright 2005. Pierrot Oy, PL 327, 53101 Lappeenranta, FINLAND, gsm: (358) 050-3472340.
Email:  Email: pierrotATquicknet.inet.fi